forest hill

 Top Rear Deck

Top Rear Deck

 Front Gate

Front Gate

 Living Room

Living Room

 Living Room

Living Room

 Rendering of rear of home

Rendering of rear of home

 Front Door and glass wall (stair behind)

Front Door and glass wall (stair behind)

 Buffet between Dining and kitchen. The Client wanted to be able to prepare the buffet and then open when it was done.

Buffet between Dining and kitchen. The Client wanted to be able to prepare the buffet and then open when it was done.

 Kitchen to Dining

Kitchen to Dining

 The Client is an artist and part of the program for an Art Gallery in the Entry for her to receive Patrons.

The Client is an artist and part of the program for an Art Gallery in the Entry for her to receive Patrons.

 The front of the house.  Above the Garage is the Painting Studio with the light scoop to grab the light.  The site is very narrow at the front, so the second volume is pushed back to create a more graceful entry with a small garden. 

The front of the house.  Above the Garage is the Painting Studio with the light scoop to grab the light.  The site is very narrow at the front, so the second volume is pushed back to create a more graceful entry with a small garden. 

 Ceiling Detail

Ceiling Detail

 The only flat part of the site! The front entry garden.

The only flat part of the site! The front entry garden.

 The buffet doors closed.

The buffet doors closed.

 From Living through Dining

From Living through Dining

 Kitchen Cabinetry

Kitchen Cabinetry

 The lowest floor looking out to the deck

The lowest floor looking out to the deck

 

Forest Hill Residence-

San Francisco

 The Entry

The Entry